Smartlog v3 » DVD Film » LED pære
Opret egen blog | Næste blog »

DVD Film

Beskrivelser og links til nye og billige DVD film

LED pære

23. Oct 2012 09:21, jakob5000

Smart cover.
Der er mange nye slags pære lige for tiden. LED pære hedder de, den mest interessante er nok den her med cover, G9 ES, som står for Energy Saver. Der kan man udskifte det inderste, lyskilden, og beholde det ydre. Der er forskellige størrelser og lys niveau på den her G9, den er fremstillet med opal hvidt glas, som gør at den ikke er så skarp i lyset, som halogen tråde nu engang har, lyset fra G9 pære bliver blød og uden skygger, det gør at man kan have dem i hele stuen, uden at blive blændet. LED pære er nu meget god. 
Typer som E27 Globe-cover og E14 Globe-cover er rimelig ens runde genkendelige pære, men E14 Kerte-cover, en aflang slags, E14 Flame-cover den siger næsten sig selv.

Men de her LED pære de bliver jo nok fremtiden, og hvis der ikke skal mere til at forbedre lyset i sin stue, og så lidt de her G9 ES de fylder så er det bare om og følg men udviklingen. Det smarte ved de cover typer er at det er kun det inderste, lyskilden, man skifter, det er ikke hele pære, så opbevaringen af pære fylder mindre. De fås jo også i dæmpbar udgave.
Det hele handler jo om at skåne miljøet.

LED pære som har lang levetid og bruger mindre kWh, ES= Energy Saver det siger sig selv, Lavenergi ingen tungmetaller som kviksølv og 8000 timer i sig. 
Manger butikker er godt i gang med at skifte ud, det er især LED pære og G9 ES med cover der er interessante for dem. En bedre ens lys, mere jævn spot, og det der trækker mest i butiksejerne er deres pengepung. De flere timer de kan lyse, den gode farvegengivelse af de 3 nuancer, som har betydning for hvordan vi har det. Der har LED pære en god gengivelse af varmt lys, naturligt lys og koldt lys. Så det er vigtigt at butikkerne har det helt rigtige lys i de forskellige rum.

 

Google Annoncer

Relaterede