Smartlog v3 » DVD Film » Havebelysning
Opret egen blog | Næste blog »

DVD Film

Beskrivelser og links til nye og billige DVD film

Havebelysning

22. Mar 2012 10:20, jakob5000

Så er det ved at være tid til udendørs gøren, vores have ligner noget der er løgn. Den kunne godt bruge en kærlig hånd, og noget nyt havebelysning. Meget er ødelagt efter den voldsomme storm, der væltede en masse af vores træer, som så tog en masse af vores havebelysning med. Det var nu nok også på tide, at få skiftet lidt ud, der er jo kommet en masse nye produkter indenfor udendørslamper, og nogle nye sparepære, det er værd at undersøge hvad de forskellige udelamper kan.

Jeg har ikke helt styr på hvad det er vi skal bruge, men det ser ud til at alt vores havebelysning skal udskiftes. Det har nok ikke lige været den bedste kvalitet, vi købte i sin tid. Man har jo ikke altid vætet kvalitetsbevidst, det er noget der er kommet med alderen. Man vil gerne have tingene holder så længe som muligt, og man giver gerne lidt mere for det.

Der er nogle forskellige ting at tage hensyn til angående udendørslamper. Hvad slags sparepære man skal bruge, hvad skal fremhæves, om det kun skal være hygge havebelysning eller også nogle udelamper med knald på, det skal jo heller ikke tage for meget strøm, selvom de siger at de nye udendørslamper med sparepære, er miljøvenlige og energibesparende. Og igen er prisen på bordet, det er ikke altid det billige man skal vælge. Så lad alle i huset være med til at vælge, så er der ingen brok bagefter.

Så det gælder om at vælge havebelysning efter formål, svage udelamper er godt vejvisning, så som havestier og flisegange, eller op mod skraldespanden, endda hen til sin postkasse. Mens kraftigere belysning er god til oplysning af hoveddør og foran sit skur, eller ved andre indgange. Andet havebelysning såsom bedlamper, udelamper med eller uden sensor, skal placeres med omtanke, da det nemt kan blive for meget. Måske en motiv med lys i ude i bedet, så lille louise har en hygge havelampe.

Belysning på træer er smukt og livsbekraftende, at fremhæve en basin med bedlamper er hyggeligt og varmt, hvis man bruger de rigtige udendørslamper og sparepære. Pas på det ikke bliver over belyst(Hvordan ville du selv have det, hvis det var din nabo der blændede dig) det er også en god ide at tænke på miljøet. Med den rigtige havebelysning kan man få sig en dejlig oplevelse gennem sin have, en lille gåtur hånd i hånd ned til bænken bagerst i haven, en sen aften, måske en lille flaske vin.

Vi er kommet frem til en fornuftig belysning omkring vores have, med de bedlamper der er ens, spredt rundt i haven på en gruppe af tre styk, en god udendørslampe med behaglig styrke belysning ved hoveddøren, havebelysning langs indgangen op til vores dør, udelamper ved terressen, og lidt belysning på husets mure. Selv børnene har en havelampe ude foran deres værelses vindue.

Kommentarer

 1. Derrick Thomas Jersey
  22. Oct 2012 17:57
  1

  I ethical book unmistakable your blog on Digg and StumbleUpon.I dig reading your commentaries.

 2. Ike Taylor Jersey
  25. Oct 2012 14:21
  2

  I just regulations decided your blog on Digg and StumbleUpon.I dig reading your commentaries.

 3. Greg Jennings Jersey
  1. Nov 2012 21:48
  3

  I am exact appreciative to you someone is concerned posting such stuff.This de facto help me lot.I remarkably prize your work.

Google Annoncer